Chromebooks | Jolanda van Hoorn Docente Wiskunde
635
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-635,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Jolanda van Hoorn Docente Wiskunde

Jolanda van Hoorn
Docente Wiskunde

Het werken met laptops in de school is een ontwikkeling die het onderwijs zeker ten goede komt. Door het gebruik van laptops blijven de lessen niet beperkt tot het klaslokaal, maar kunnen ook de grenzen daarbuiten worden opgezocht door  het gebruik van internet.

 

Dit brengt de praktijk dichterbij de theorie en dit komt het leerproces zeker ten goede. Daarnaast geeft het werken met laptops alle leerlingen de mogelijkheid om persoonlijk te leren. Dit betekent dat elke leerling op zijn eigen niveau kan werken en waar nodig ondersteuning of juist verrijking kan krijgen. Elke leerling heeft dus controle over zijn eigen leerproces en wordt hierin gestuurd door de docent. Verder leren de leerlingen ICT-vaardigheden die zij zowel in vervolgopleidingen als in het werkende leven nodig zullen hebben.

 

Het gebruik van laptops in de klas geeft de leerlingen dus een betere voorbereiding op hun eigen moderne toekomst.